Zahrada

Babiččina léčivá směs, stačí lžička denně a budete jako nový člověk.

16views

Stačí ji užívat každý den a vaše játra budou brzy jako nová. Tato léčivá směs si v poslední době získává stále větší oblibu. Játra jsou velmi důležitý orgán, který je třeba udržovat a čas od času mu dopřát pořádnou detoxikaci.

Pokud jsou totiž přetížená, zanesená toxiny nebo prostě potřebují restart, může se to podle lékaře Youssefa (Joe) Solimana podepsat na vaší náladě a fyzické kondici. Pokud se tedy v poslední době cítíte unavení, bolí vás svaly a máte sklony k depresím, vyzkoušejte tuto silnou směs. Změnu na sobě velmi brzy zaznamenáte.

Účinná směs na pročištění jater

Čistá a zdravá játra vám zajistí vitalitu, dodají energii na každý den a pomohou vám udržet si dobrou náladu. Jedná se totiž o velmi důležitý orgán, který hraje zásadní roli při obnově krve, detoxikaci organismu, trávení potravy a regulaci hormonů.

Proto je dobré čas od času jim dopřát pořádnou očistu, která je pomůže znovu nastartovat a povzbudit jejich funkce. Kromě toho je to skvělý způsob, jak je ochránit před nebezpečnými nemocemi.

Ostropestřec mariánský, jehož účinky jsou v tradiční medicíně známy již tisíce let, se ukázal jako jeden z nejúčinnějších prostředků na čištění jater. Užívání této byliny velmi účinně podporuje játra, pomáhá je regenerovat a zmírňuje příznaky onemocnění, kterými můžete trpět. Jak dokonce uvádí Healthline, její užívání může dokonce zlepšit stav jater u alkoholiků nebo narkomanů, kteří přibrali na váze v důsledku nezdravých návyků.

Příprava je poměrně jednoduchá

Stačí si připravit 100 gramů semen ostropestřce mariánského, rozemlít je v mlýnku na kávu a poté směs zalít olivovým olejem. Hotový lék uchovávejte ve vhodné nádobě v lednici a užívejte jednu čajovou lžičku ráno nalačno, abyste dosáhli maximálních účinků – pokud však trpíte vážným onemocněním jater, užívejte další lžičku před spaním.

Leave a Response