Blog

Lidé začali dávat mokrý toaletní papír do mrazáku. Efekt je úžasný

90views

Toaletní papír jde rychle na dračku? Existuje způsob, jak tomu čelit! Naučte se chytrý trik, který zajistí, že vám role nedojde tak rychle jako obvykle, uvádí.

Toaletní papír se nachází v každé domácnosti, ale někdy dojde rychleji, než by měl, kvůli nedostatku rozvahy. Papír používáme nejen k hygieně, ale také k úklidu a někdy i k otírání povrchů. Poradíme vám, jak pomocí jednoho jednoduchého triku prodloužit životnost role.

Zmačkejte ruličku toaletního papíru. Efekt může být překvapivý

Je snadné utratit příliš mnoho papíru. Rotující role podporuje nadměrné tahání papíru, takže výrobek dojde rychleji, než byste čekali. Existuje chytrý způsob, jak to obejít. Stačí jej před vložením do držáku mírně zmačkat.

Na co? No, zmačkaná role změní tvar a nebude se tak snadno otáčet, což znamená, že se vytáhne méně papíru. To je velmi důležité nejen z ekonomických, ale i z finančních důvodů. Balíček papíru stojí asi 10 korun, a pokud vydrží pár dní, stává se z něj každý měsíc mnohem větší výdaj.

Toaletní papír není užitečný pouze v koupelně. Pokud si dáte ruličku do ledničky, dokážete se s nepříjemnostmi vypořádat.

Toaletní papír je užitečný nejen při hygienických záležitostech, ale pomáhá se vypořádat i s nepříjemnostmi. Jedním ze zajímavých způsobů, jak využít roli papíru, je… umístit ji do lednice. Papír nejprve namočte do směsi jedlé sody a vody a poté jej umístěte na polici. Proč? Inu, mokrá role skvěle pohlcuje pachy. Můžete ji také použít jako vůni do skříně. Stačí ji jemně namočit do změkčovadla tkanin a umístit na polici a vaše oblečení bude vonět, jako by právě vyjelo z pračky.

Leave a Response