Blog

Žluté šrámy na toaletě okamžitě zmizí. Stačí udělat toto

861views

Časem už žádný záchod nebude vypadat jako z katalogu. Přesto je důležité pamatovat na to, abyste ji vždy udržovali v čistotě. Pokud si všimnete, že se v míse objevují žluté skvrny, nezapomeňte použít níže uvedený čisticí prostředek. Ten tyto nevzhledné skvrny v krátké době rozpustí.

Žluté skvrny na toaletě nepovzbuzují návštěvníky k jejímu používání. Ne vždy jsou důsledkem znečištění; častěji se objevují na starších záchodových mísách, které po letech používání vykazují značné opotřebení. Žluté skvrny nejsou nic jiného než nánosy minerálů z vody, které se časem změnily v tmavý nános. Jejich vzhled je velmi odpudivý, proto by mělo být vaší prioritou jejich okamžité odstranění. Naštěstí jste na správném místě, protože pro vás máme geniální trik na jejich odstranění.

Jak odstraníte žluté skvrny z toalety? Začněte účinně čistit

Než přejdete k odstraňování skvrn, měli byste zjistit, kde se berou a jak jim předcházet. Pouhé odstranění skvrn nestačí, pokud bude vaše toaleta za několik měsíců opět stejná. První rada je poměrně triviální, ale právě na ní celý problém staví. Bez pravidelného čištění se žluté skvrny v toaletě budou objevovat notoricky. Mnoho z nás omezuje čištění pouze na dezinfekci. Chybí však drhnutí a čištění toalety pod přírubou, kde se také hromadí spousta nečistot.

Co používáte ke každodennímu čištění toalety vy? Na našich webových stránkách najdete řadu receptů na domácí čisticí prostředky, které jsou ekologické, účinné a jejich příprava je velmi levná. Většinu potřebných ingrediencí najdete doma, což celý proces ještě více usnadňuje. Nejúčinnějšími zbraněmi proti žlutým skvrnám na toaletě jsou ocet, citron, kyselina citronová nebo peroxid vodíku, a právě tyto ingredience byste měli při odstraňování žlutých skvrn použít.

Jak si vyrobit prostředek na žluté skvrny na toaletě?

Organizační záležitosti jsou za námi, nyní je čas na akci. Zajímá vás, jak odstranit žluté skvrny ze záchodové mísy? Máme nápad. Vše spočívá v použití účinného čisticího prostředku. To, jak silné jsou vaše žluté skvrny v míse, určí, jaký druh čisticího prostředku musíte použít.

Světlé skvrny umyjte citronem nebo kyselinou citronovou rozpuštěnou ve vodě. Jednoduše namočte papírovou utěrku do kyselé šťávy a položte ji na místo, kde se skvrny vyskytují. Po několika minutách začnou žluté skvrny blednout, což znamená, že přípravek funguje.

Žluté skvrny, které přetrvávají na stěně vaší záchodové mísy již několik let, je třeba ošetřit těžší zbraní. Hodit se bude směs citronové šťávy a kuchyňského octa. Stačí vytvořit směs v poměru 1:1 a namočit do ní papírové utěrky. Navlhčeným papírem zakryjte žluté skvrny a opět počkejte, až se žluté skvrny uvolní. Někdy je nutné skvrny trochu vydrhnout nebo na ně dodatečně nalít peroxid vodíku. Celý proces odstraňování skvrn může trvat od několika minut až po několik hodin v závislosti na stupni znečištění.

Leave a Response