Blog

Dokonalý hotelový trik pro čistou a voňavou toaletu: bez chemie, s leskem čistoty!

9.6kviews

 

Všichni toužíme po dokonale čisté a voňavé toaletě, ale často se obáváme používání drsných chemických čisticích prostředků. Co kdyby existoval způsob, jak tohoto cíle dosáhnout, aniž byste museli sahat po drsných chemikáliích? Tento hotelový trik, který jsem se naučila od své švagrové pracující v hotelu, vám ukáže, jak si vyrobit účinný, ekologický a levný čisticí prostředek z běžných surovin, které najdete v každé domácnosti.

Co potřebujete:

  • 1 polévková lžíce pracího prášku
  • 1 polévková lžíce soli
  • 3 lžíce octa

Postup:

  1. Do mísy dejte prací prášek a sůl.
  2. Přidejte ocet.
  3. Vše důkladně promíchejte. Míchejte, dokud se prášek a sůl zcela nerozpustí a směs se nespojí.

Jakmile máte směs připravenou, je čas ji použít. Nalijte ji do záchodové mísy. Poté vezměte záchodovou štětku a důkladně vydrhněte vnitřek toalety. Tento přípravek není omezen pouze na použití v toaletě; můžete jej použít také k čištění umyvadla nebo vany. Naneste směs na všechny části, které potřebují vyčistit, a použijte kartáč nebo houbu, aby se nečistoty dokonale rozpustily.

Nechte přírodní složky, ať udělají své kouzlo. Sůl působí jako abrazivum, které pomáhá odstraňovat nánosy a nečistoty, zatímco ocet rozpouští vodní kámen a prací prášek dodává antibakteriální účinnost. Dohromady tvoří trio, které dokáže udržet vaši toaletu a koupelnu nejen čistou, ale také příjemně vonící.

Vyzkoušejte tento jednoduchý, ale účinný hotelový trik a vychutnejte si pocit čistoty a svěžesti ve své koupelně, aniž byste museli používat škodlivé chemikálie.

 

Leave a Response