Blog

Hoďte zapálenou sirku do záchodu. Efekt je úžasný, toaleta bude jako nová.

22views

Čištění toalety je velmi důležité. Pravidelným úklidem toalety zároveň pečujeme o svou hygienu. Obvykle používáme silné přípravky, které nám pomáhají zbavit se bakterií. Jsou však vždy účinné?

Čistící prostředky do koupelny nemusí být drahé. Nemusíme používat ani žíraviny. Existuje jeden jednoduchý způsob, jak vyčistit naši toaletu. Pomůže vám zbavit se nepříjemného zápachu.

Jak udržujete svou toaletu v dobrém stavu?

Při úklidu vyžaduje koupelna zvláštní pozornost a péči. To vše proto, že v ní není těžké získat plíseň nebo houbu v důsledku vlhkosti. Samotná toaleta je také poměrně náročná.

Udržování čistoty toalety může mít vliv na naše zdraví. V míse se daří bakteriím, které mohou ovlivnit naše zdraví. Dalším problémem je nepříjemný zápach vycházející z toalety.

Zápachu se můžeme snadno zbavit. Stačí použít jeden nenápadný předmět. Je to opravdu účinný trik, jak se zbavit bakterií, které jsou zodpovědné za nepříjemný zápach.

Jak se zbavit zápachu z toalety?

Při čištění toalety se musíme zbavit vodního kamene a bakterií, kterým se v míse daří. To není snadný úkol. Právě bakterie jsou zodpovědné za nepříjemný zápach. Co může pomoci v boji proti nim?

Nepříjemného zápachu se můžete zbavit doslova za nic. Stačí škrtnout sirkou. Hoďte zapálenou sirku do záchodu a nechte ji tam několik minut. Po uplynutí této doby si nasaďte rukavice a zápalku vytáhněte.

V hlavičce zápalky je síra, která účinně pomáhá zbavit se bakterií zodpovědných za nepříjemný zápach. Domácí metodou můžeme vyčistit celou toaletu. Stačí jen vědět, po čem sáhnout.

Takto se umývá toaleta

Mnoho lidí neví, že k čištění toalety nepotřebujeme drahé čisticí prostředky. Existuje poměrně hodně domácích prostředků, které nám mohou pomoci udržet naši toaletu v dobrém stavu. Můžeme sáhnout po jedlé sodě a citronové šťávě.

Do misky nasypeme jedlou sodu a pokapeme ji citronovou šťávou. Takto připravenou toaletu necháme několik hodin působit. Po uplynutí této doby mísu vyčistěte kartáčem a zbytek sody spláchněte. Toaleta se bude lesknout.

Leave a Response