Blog

Rozdrťte ji a vyhoďte do záchodu. Jděte spát a ráno bude jako nový.

69views

Objevila se na toaletě nevzhledná usazenina? S největší pravděpodobností se jedná o vodní kámen. Pokud jej žádný čisticí prostředek neodstranil, vyjměte jednu věc ze skříňky a vhoďte ji do toalety. Po vodním kameni již nebude ani památky.

Záchod je jedním z nejvíce znečištěných míst v domě. Každý den se miliony bakterií. Vyžaduje každodenní čištění. Časem se na zadní stěně pláště mohou objevit nevzhledné skvrny, šedohnědý nános. Nejedná se o nic jiného než o kámen.

Chcete vrátit toaletě její původní vzhled? Nemusíte kupovat drahá specifika. Potřebný výrobek již s největší pravděpodobností máte doma. Jediné, co musíte udělat, je vložte jej do záchodu a zalijte vařící vodou., a kámen zmizí v mžiku oka.

Jak se zbavit kamene?

Vodní kámen vzniká vysrážením vápenatých iontů i hořčík. Ložiska i v konvicích, stejně jako na svítidlech nebo keramice. Tento problém se vyskytuje ve většině bytů a nelze se mu vyhnout, protože každá z uvedených věcí je v neustálém kontaktu s vodou.

Jak se zbavit kamene? Než sáhnete po drahých čisticích prostředcích, vyzkoušejte některý z domácích prostředků. Sediment se rozpouští, když přijde do styku s kyselými produkty. K tomuto účelu můžete použít ocet nebo kyselina citron. Jedná se o levné, ekologické a běžně dostupné výrobky, které vás během chvilky zbaví nevzhledného zašlého lesku. Jak je aplikovat? Naneste je přímo na potřísněný povrch a nechte takto působit 15-20 minut, poté opláchněte vodou. Po vodním kameni již nebude ani památky.

Vložte jej do toalety a zalijte vařící vodou. Záchod bude jako nový

Existuje však i jiný způsob, který vás nejen zbaví vodního kamene, ale také vybělí a rozzáří povrch toalety. Potřebujete pouze jednu věc -. tablety pro myčky nádobí. Obsahuje účinné čisticí a bělící látky a enzymy, které rozpouštějí mastnotu a vodní kámen. Drcené tablety jsou jedním z nejúčinnějších čisticích prostředků. Můžete s ní čistit armatury, sprchové kouty, podlahové panely a dokonce i keramiku.

Chcete vrátit své toaletě její bývalou slávu? Večer, chvíli před spaním, na toaletu. dvě rozdrcené tablety do myčky a zalijte je vroucí vodou. Z mísy začnou vycházet aktivní pěna, která rozpustí vodní kámen a nečistoty. Nechte ji takto působit celou noc, a když ráno vstanete, vytřete mísu kartáčkem. Záchod bude zářit čistotou. Postup opakujte jednou týdně a na kámen zapomenete nebo skvrny.

Leave a Response