Blog

Češi začínají své ojnice balit do hliníkové fólie.

93views

Hliníkovou fólii najdete v každé domácnosti. Tento materiál je tak důležitým pomocníkem pro každou hospodyňku, že je prostě nemožné ho ignorovat. Málokdo však zná celou škálu jeho možných aplikací. My samozřejmě víme, že je užitečná pro uchování potravin, jiní oceňují její čistící vlastnosti atd. Fólii však můžeme využít i zcela jiným, velmi netradičním způsobem.

Tohle jste ještě neviděli

Nestává se často, aby se nápad objevil na internetu a následně se rozšířil doslova do celého světa. Jeden takový nápad už ale přišel i na Slovensko. I tady začínají oblepovat kliky alobalem. Není žádným překvapením, když zjistí, jak jim to prospívá.

Bohužel s narůstající ekonomickou krizí rostou i krádeže. Mnoho lidí si proto klade otázku, jak jednoduše a levně zabránit loupeži. Ideální je samozřejmě pořídit lepší zámek, nainstalovat alarm a připojit se na konzolu centrální ochrany. Pokud jste to ale někdy dělali, asi nám dáte za pravdu, že podobné metody spíše znepříjemňují život samotným obyvatelům domu a nezvaní hosté jsou již dobře připraveni.

Překvapivě dobře však funguje jednoduché pero obalené fólií. Pokud to uděláte, budete vědět, zda jste se dotkli rukojeti, protože pokud tak učiníte, fólie se trvale zdeformuje. Tím budete mít jasno, že někdo něco zkusil.

Může vás to varovat a vyděsit

Další výhodou fólie je, že ve chvíli, kdy se jí dotknete, vydá charakteristický zvuk, který vás dokáže upozornit a vyděsit nezvané hosty. Ostatně samotný fakt přítomnosti fólie na rukojeti dokáže zloděje spolehlivě zastrašit. Budou vědět, co pro ně jejich domácnost připravila, a raději nebudou riskovat.

Alobal má tedy další skvělé využití v běžném životě, které naopak rozhodně nelze ignorovat. Proč nezazvonit v novém roce s tímto zesilovačem?

Leave a Response