Blog

Takto nás klamou výrobci toaletního papíru. Věnujte pozornost tomuto detailu

192views

Toaletní papír je hygienická pomůcka, kterou má doma každý. Při jeho nákupu se setkáváme s regálem, kde je spousta různých výrobků. Vybrat ten nejlepší není vůbec jednoduché. Jak odhadnout délku toaletního papíru, aby vydržel co nejdéle? Je to velmi jednoduché!

Rodinný, úsporný, superpevný – to jsou přívlastky, kterými se označuje toaletní papír. Odborníci vědí, jak lidi přesvědčit, aby si jejich výrobek koupili. Výsledkem je, že bereme výrobek, který je dražší a méně účinný než jeho levnější protějšek. Na co byste si měli dát při nákupu pozor? Poradíme vám, jak nešetřit a vybrat si ten nejúspornější výrobek.

Triky v obchodech, které na nás fungují!

Stačí reklamní slogan, abyste se zastavili u regálu v obchodě. Pokud je nějaký výrobek na vašem seznamu, často po něm sáhnete a nehledáte za něj náhradu. To je velká chyba, kterou si majitelé obchodů užívají. Ve slevě je sortiment, který se neprodal, a vy se ho musíte z obchodu co nejdříve zbavit.

Žlutá cena nebo nápis „výhodná koupě“ neznamená, že se na výrobek vyplatí podívat a že tato nabídka je nejlepší dostupná. Toaletní papír je jedním z těch druhů zboží, které kupujeme bez velkého rozmýšlení, a někdy to může být rozhodující faktor.

Ve skutečnosti se do 12 volně srolovaných rolí vejde tolik papíru jako do osmi. Rozdíl je v tom, že si myslíte, že kupujete víc, ale ve skutečnosti jste o pár zlotých pozadu.

Jak odhadnete délku toaletního papíru?

Když stojíte před regálem s papírem, je dobré si prostudovat všechny dostupné nabídky. Nejspolehlivějším způsobem je zkontrolovat, kolik metrů papíru je ve skutečnosti na roli. To lze provést dvěma způsoby. Prvním jsou informace na obalu. Výrobci tento údaj obvykle uvádějí, i když jen malým písmem.

Druhý údaj vyžaduje jednoduchý výpočet – vynásobte délku listů jejich počtem na roli. Tímto způsobem snadno rozhodnete, který papír je nejúspornější. Můžete porovnat ceny a počty listů a vybrat vítěze, a vždy si bez rozmýšlení koupíte jeden výrobek znovu.

Leave a Response