Blog

Žena překvapená život zachraňujícím, snadno čistitelným nánosem z vodovodních baterií

56views

 

Jak zajistit, aby se vaše vodovodní baterie čistily a leskly – žena na webu sdílela praktický hack, který zachraňuje život.

Vodovodní baterie jsou místem, kde se často vyskytují nečistoty, a to i kvůli samotné vodě. Hlavním problémem je, že povlak baterie je poškozen v důsledku tvrdé vody a zanechává na bateriích nevzhledné nánosy vápníku.

Pokud vám vodovodní baterie ničí bezvadně čistou koupelnu nebo kuchyň, pak se vyplatí použít zajímavou metodu. Odbornice na čištění se na webu podělila o účinnou metodu, kterou obvykle používá. Uvedla, že tuto metodu může zopakovat každý, protože tento výrobek je dostupný v každé domácnosti.

Na svých webových stránkách se žena se čtenáři podělila o to, že v boji proti plaku na vodovodních bateriích nejlépe pomůže stolní ocet. Poznamenala, že tento způsob čištění je nejen účinný, ale je přírodní a neobsahuje jedovaté chemikálie.

Upozornila však, že před použitím octa byste měli předem vyzkoušet malou plochu, abyste se ujistili, že nepoškodí nátěr na bateriích. Upozornila také, abyste ocet nepoužívali na žulové desky, protože kyselina v octu může povrch zničit. Vše, co budete potřebovat, je bílý ocet, malá miska a několik papírových utěrek.

Odborník radí postupovat podle následujících rad a pokynů:

  • Do misky nalijte trochu octa a přidejte papírové utěrky. Ty by měly ocet zcela nasáknout, takže je vhodné přidat jich v případě potřeby více.
  • Mokré utěrky by se měly použít na místa se skvrnami od tvrdé vody nebo vodního kamene na vodovodním kohoutku.
  • Měly by se nechat působit po dobu jedné hodiny. Po jedné hodině ručníky odstraňte a setřete všechny skvrny, které jsou stále přítomné.
  • Pokud jsou na baterii švy nebo zákoutí, na kterých se stále drží plak, můžete k vyčištění těžko přístupných míst použít párátko.

Tuto metodu lze použít i na sprchové hlavice. Odborník se také podělil o to, že ocet je vhodný k čištění zásobníku pod dávkovačem vody v chladničce.

Leave a Response