BlogZahrada

Sbohem mouchy: trik s hliníkovou fólií, který už funguje na většině území České republiky

224views

V tomto horkém a deštivém období jsou jedním z nejaktivnějších hmyzů mouchy, tento malý létající hmyz, který může být nepříjemný i nebezpečný, ale dnes vás naučíme, jak je vyhnat z domova pomocí prvku, který pravděpodobně můžete objevit co už máte doma.

Léto začalo před několika měsíci a to spolu s nástupem období dešťů může vést ke zvýšené aktivitě hmyzu, jedním z hmyzu, který se v tomto ročním období množí, jsou mouchy.

Pravděpodobně jste si již všimli, že počet much, které v těchto měsících vidíme, rapidně narůstá, stávají se otravnými a dokonce nebezpečnými, protože přítomnost much v našem domě nemůže nikdy přinést nic dobrého.

Existuje široká škála poddruhů much, ale všechny mají společné to, že jejich strava je založena na organických potravinách, jako jsou odpadky, odpad a dokonce i mrtvá zvířata, a když k tomu přidáte snadnost, s jakou dokážou téměř shánět potravu. kdekoli. S křídly lze tento hmyz považovat za nebezpečný.
Existuje mnoho způsobů, jak udržet tento hmyz mimo váš domov, ale mnoho z nich používá pesticidy a jedy, které mohou být nebezpečné pro děti a zvířata.

Z tohoto důvodu je nejlepší zvážit zdravější a ekologičtější alternativu.

Abyste se zbavili much ve vaší domácnosti bez použití insekticidů, máme pro vás úžasný trik pro kutily, který vyžaduje pouze předmět, který už pravděpodobně máte doma.

Použití hliníkové fólie se praktikuje již mnoho let, ale dnes je známo, že tento trik je účinný při odpuzování much, protože mouchy jsou známé tím, že nemají rády blízkost reflexních povrchů.

Hliníková fólie je tedy vysoce reflexní a je ideální pro udržení much mimo váš domov.

Pokud chcete k odpuzování much použít hliníkovou fólii, postupujte takto:

Sbohem mouchy: trik s hliníkovou fólií, který už funguje na většině území České republiky

1. Vezměte hliníkovou fólii a nůžky.

2. Nastříhejte proužky požadované délky, ale 3 centimetry široké.

3. Nyní pomocí pásky nebo lepidla přilepte tyto proužky na místa, kde je více mouky.

4. Chcete-li tento trik zefektivnit, můžete také použít uzavřený sáček, naplnit jej vodou a poté do něj umístit proužky hliníkové fólie. Tím se maximalizuje lesk.

Tento trik je podobný věšení CD na důležitá místa v domě, protože jde o reflexní povrch a mouchy se od něj budou držet dál; Stejný princip jako tento DIY trik s hliníkovou fólií.

Leave a Response