Blog

Jednou za měsíc ho nasypu do záchodové štětky. Celá koupelna nádherně voní

2.7kviews

Koupelna je místo, kde se to hemží nejrůznějšími bakteriemi a nepříjemnými pachy. Bohužel se tento zápach často šíří po celém domě. Naštěstí známe osvědčený způsob, jak koupelnu příjemně a dlouhodobě provonět. Stačí k tomu jediný výrobek!

Bohužel i dokonale čistá koupelna může být plná bakterií a nepříjemných pachů. Nejvíce virů a bakterií se obvykle vyskytuje v okolí záchodové mísy, na vaně a ve sprchovém koutě. Ve skutečnosti pravděpodobně neexistuje v koupelně místo, které by bylo zcela sterilní.

Nepříjemné pachy z koupelny se bohužel mohou dlouho držet v celém domě. Naštěstí britský odborník na úklid přišel s úžasným trikem, díky kterému bude vaše koupelna vonět svěže po celé týdny! Stačí použít jeden přípravek na čištění toalety. Buďte si jisti, že nemusíte utrácet žádné peníze navíc. Pravděpodobně už ho máte doma delší dobu. A co je tedy tou tajnou přísadou?

Účinný způsob, jak si koupelnu příjemně provonět

Místo utrácení peněz za drahé osvěžovače vzduchu a další podobné výrobky vám nabízíme levný a doma vyrobený trik. Na internetu se o něj podělil britský influencer. Tato žena provozuje účet na TikToku, kde se se svými sledujícími dělí o různé vychytávky a triky pro úklid. Řeč je o Donně Mendoze, kterou na TikToku najdete pod jménem @Thecleaninglady.

V nahraném videu se Donna s uživateli internetu dělí o svůj domácí způsob boje proti nepříjemnému zápachu na toaletě. Ukázalo se, že žena používá běžný předmět z domácnosti. Jsou to… kapsle na praní! Ty mají účinně zajistit svěží vůni na toaletě. A co je nejlepší, účinek příjemné vůně může v koupelně vydržet až několik týdnů!

Jak používáte kapsle na praní prádla k osvěžení toalety?

Donna Mendoza ve zveřejněném videu ukazuje, jak snadno lze použít kapsle na praní prádla k čištění a osvěžení toalety. Žena na videu vezme jednu kapsli a jemně ji zamíchá v nádobě s teplou vodou. Nezapomeňte to udělat opatrně, aby se kapsle dobře rozpustily. Donna ve svém instruktážním videu používá vidličku, aby pomohla kapsli ještě více rozpustit. Podle pokynů TikTokeru by se takto připravený odvar měl nalít do držáku toaletní štětky. Tím účinně zajistíte, že vaše koupelna bude při pravidelném čištění toaletní štětky vonět svěžestí.

Pokud vám navíc po nalití odvaru do držáku štětky zůstane část hotové tekutiny, je dobré ji nalít i do vaší toalety. To vám ještě více pomůže udržet vaši toaletu čistou. Musíte také vědět, že pokud vaše kapsle obsahují ve svém složení složky ničící bakterie, může mít tento domácí odvar také antibakteriální účinek.

Leave a Response