Blog

Hoďte to do záchodu a čistý bude okamžitě. Každý to zná

219.8kviews

Odolné skvrny od tvrdé vody mohou na keramické toaletní míse vytvářet nevzhledné hnědé a oranžové skvrny a bělení těchto usazenin známými metodami často nemá žádný účinek. Zde je chytrý trik, o kterém ví jen málokdo.

Pokud jde o týdenní úklid, vždy hledáme způsoby, jak si ho zkrátit a usnadnit. Některé výrobky pro domácnost lze použít více způsoby. Řeč je o tabletách do myčky, které umí víc než jen účinně vyčistit špínu na povrchu myčky.

Tablety do myčky nádobí lze použít v celé koupelně. Jsou užitečné pro důkladné čištění toalet díky svým odvápňovacím vlastnostem a účinnosti při rozpouštění skvrn od tvrdé vody.

Jak vyčistit velmi znečištěnou toaletu? Domácí prostředky na odstranění vodního kamene a skvrn

I při pravidelném čištění a mytí se na nejčistší toaletě nevyhnutelně vytvoří viditelné usazeniny vodního kamene, které vytvářejí nevzhledné skvrny a fleky. S tímto stavem se však vůbec nemusíte smířit. Stačí vám k tomu několik základních prostředků pro domácnost, díky nimž bude vaše toaleta bez poskvrnky čistá po celé týdny. Potřebujete pouze houbičku na mytí nádobí a tablety do myčky.

  • Houbičku na mytí nádobí rozstřihněte tak, aby vznikla kapsa.
  • Do vzniklého otvoru vložte tabletu do myčky nádobí.
  • Umístěte houbu na místo záchodového prkénka.
  • Při každém opláchnutí vodou se tableta pomalu rozpustí, čímž zabrání usazování vodního kamene a rozpustí veškeré usazeniny, které se již v myčce nacházejí.

Použití tablet do myčky nádobí. Na tento problém můžete použít také

Ucpaný odtok není nikdy příjemným problémem, ale jeho odblokování vám mohou usnadnit tablety do myčky. Obsahují základní čisticí prostředek, který odstraňuje běžné ucpávky včetně mastnoty a nečistot, takže mohou dobře fungovat nejen v kuchyňském dřezu.

Tabletu do myčky jednoduše vhodíte do odtoku a poté ji zalijete vroucí vodou, aby se začala rozpouštět. To by mělo pomoci odstranit ucpání a zároveň uvolnit příjemnou vůni. Jen nezapomeňte, že nedokáže rozpustit odolné vlasy, takže tato metoda nebude účinná například pro odtoky v koupelně.

Leave a Response