BlogZahrada

Mějte v ložnici bobkový list a dobře spěte: to je to, co ovlivňuje – účinek zaznamenáte okamžitě.

30.4kviews

Vavřínový list je více než jen koření do různých pokrmů. Už od starověku mu lidé přikládali velký význam, a to z dobrého důvodu.

Ve starověkém Řecku se věřilo, že vavřínové listy jsou účinné proti nebezpečným nemocem – používaly se k vykuřování místností během epidemií a pro svou stále zelenou barvu byly považovány za symbol nesmrtelnosti. Vůně „vavřínu“ se používala také proti „zlé moci“, aby zbavila dům negativní energie.

Staří Řekové zdobili vavřínovými listy hlavy těch, kterým přáli zdraví, dlouhověkost a úspěch. Vavřínové věnce nosili také císaři.

Podle Nata Velimira lze vavřínový list použít i dnes pro dobro domu. K tomuto účelu jsou vhodné i zakoupené listy. Je vhodné je umístit do ložnice, například pod matraci nebo polštář, aby se zlepšil spánek a energie v místnosti. Nemůžete se však omezit jen na ložnici.

V každé místnosti je žádoucí zavěsit svazek vavřínových listů, který vyčistí energetický prostor a odebere veškerou negativní energii. Chcete-li ochránit svůj domov, dejte do každého rohu domu vavřínový list a váš domov bude pod silnou ochranou, – radí Velimir.

Pokud v domě dochází k častým hádkám, pokud se situace vyhrotí, můžete na parapet zasadit vavřínový strom. Podle odborníka je to silný způsob, jak harmonizovat energii prostoru.

Zda v ně věřit, nebo je považovat za pověru, je osobní záležitostí každého z nás.

Leave a Response