Blog

Má vaše toaleta skrytou funkci? Spousta lidí o ní neví a má ji tam.

11.4kviews

Úklid koupelny je skutečným utrpením, které se zdá být nekonečné, přesto to nemůžeme nechat jen tak. Málokdo ví, že záchodové prkénko je živnou půdou pro bakterie a je velmi obtížné ho vyčistit bez pořádné gymnastiky. Dokážete si to usnadnit? Málokdo slyšel o jeho skryté funkci.

Pravidelné čištění záchodového prkénka zajišťuje nejen čistotu, ale i bezpečnost, a to je v každé koupelně nutností. Ne vždy je však možné dosáhnout jeho zářivé čistoty, protože v zákoutích sedátka se nachází nejvíce bakterií a nečistot a povrch je často zažloutlý. Lze vyčistit záchodové prkénko pomocí skryté funkce? S tímto patentem si jeho čištění zamilujete.

Jaká je skrytá funkce záchodového prkénka?

Vše závisí na konkrétním modelu, protože ne každé záchodové prkénko je stejné a ne každé záchodové prkénko má takovou šikovnou funkci. Sejmout sedátko bez velké námahy a drhnutí jeho zákoutí je snem nejednoho milovníka čistoty. Jediné, co musíte udělat pro jeho vyjmutí za účelem čištění, je vyhledat panty, které mají skrytou funkci.

Právě na nich byste měli najít výrazně vypadající jezdce, které lze snadno posunout do stran. Tím zajistíte, že se záchodové prkénko z pantů vysune bez tahání a celá složitá sestava se nepoškodí. Díky tomu jej můžete po čištění vrátit zpět na své místo. Pokud jste dosud čistili sedátko bez demontáže, možná vás překvapí, kolik nečistot se nachází nejen v jeho zákoutích, ale také u spojení s klozetovým prkénkem. Zbavte se jí a uvidíte, kolik vaší dosavadní práce přišlo nazmar.

Jak vyčistit záchodové prkénko?

Když jste objevili tajnou a již neskrývanou funkci vašeho záchodového prkénka, je dobré ho vydrhnout, aby vypadalo jako nové. Nejlépe se k tomu hodí směs jedlé sody a octa, která nejenže bojuje proti bakteriím, ale také okamžitě vybělí povrch charakteristických žlutých skvrn. Tato kombinace je navíc zcela bezpečná a nepoškodí žádnou část záchodového prkénka, na rozdíl od standardních mycích houbiček za milion korun.

Jak jinak můžete vyčistit své záchodové prkénko? Jednoduchým patentem na bělení plastového záchodového prkénka je odvar z kyseliny citronové, jedlé sody, vody a několika kapek prostředku na mytí nádobí. Všechny tyto domácí ingredience vám dají jednou provždy zapomenout na jejich chemické náhražky a čištění sedátka pomocí nich jednou týdně ho udrží bez poskvrnky čisté. Záchodové prkénko můžete také namočit do roztoku roztoku na zubní protézy a teplé vody na desítky minut.

Leave a Response