Blog

Večer ji hoďte do záchodu a ráno bude jako nová, zářivě bílá.

44.1kviews

Pravidelné čištění toalety je pravděpodobně rutinou při úklidu vaší domácnosti. Někdy to však nemusí stačit (zejména v případě starých záchodových mís).

Místo toho, abyste se trápili zdlouhavým drhnutím, vsaďte na osvědčená řešení. Nevíte, co použít na čištění vodního kamene a žlutých skvrn? Je to jednoduché. Stačí ho rozemlít a nasypat do záchodu. Z večera na ráno svou toaletu nepoznáte.

Jak čistíte svůj záchod?

Tolik se mluví o pravidelnosti úklidu našich domovů, který nám má usnadnit udržování pořádku, a přesto se jedna místnost v domácnosti zašpiní mnohem rychleji, než bychom si přáli.

Je to samozřejmě koupelna, kterou lze uklízet různými způsoby. Ale záchodová mísa je rozhodně jedním z nejméně snadno čistitelných předmětů v koupelně.

Existuje nějaký snadný způsob čištění toalety? Ukázalo se, že ano. Tableta do myčky nádobí může vyřešit všechny naše problémy s vodním kamenem a žlutými usazeninami. Jak ji použít?

Jak používat tabletu do myčky nádobí v koupelně

Tablety do myčky nádobí jsou známé svými čisticími vlastnostmi, ale jak je použít k čištění toalety? Není nic jednoduššího. Jednoduše je rozdrtíte, vhodíte do záchodu a počkáte, až se rozpustí.

Pokud chcete účinek trochu zvýšit, můžete ji zalít vroucí vodou, i když zde se doporučuje opatrnost. Nezapomeňte tento způsob čištění toalety provádět večer. Až ráno vstanete, stačí toaletu jen vyčistit a máte hotovo.

Využijte sílu tablety do myčky nádobí

Kdo říká, že čištění toalety je jen o mytí vnitřku mísy? Když domácí prostředky tak dobře fungují, proč je nepoužít i na záchodové prkénko?

Stačí ho postříkat octem a po půl hodině skvrny posypat jedlou sodou a znovu sedátko postříkat octem.

Budete v šoku, že po setření zažloutlých skvrn hadříkem zmizí a vaše záchodové prkénko bude opět vypadat jako nové. Bylo čištění toalety někdy tak snadné a zároveň tak prospěšné?

Leave a Response